Skoči na vsebino
01
02
03
04
05

Krst, Birma, Obhajilo

Ko se vse vrti okrog poroke, ne smemo pozabiti na malo princeso. Le kdo je ne pozna? Male punčke, ki sanja o svoji sanjski poročni obleki… Zakaj ji ne bi uresničili teh malih sanj že sedaj? S svojo ljubkostjo popestri in polepša poročni dan, še posebej, če zleze v ljubko svetlečo, nabrano, čipkasto in kdo ve še kakšno oblekico. In mali princ? Na poroki, kot čisto pravi ženin v resni obleki z metuljčkom, morda nosi blazinico za prstane…

Pri nas poskrbimo tudi za to. Od čisto malih do tistih bolj velikih. V naši ponudbi najdete obleke za krst, obhajilo in birmo. Tako za deklice kot za dečke. Poleg krstnih oblek, obhajilnih oblek in birmanskih oblek pa vam nudimo tudi krstne prtičke, sveče, tu so še konfeti, vabila, razne podobice, spominki ter vse kar se pri praznovanju tako posebnih dogodkov kot so krst, obhajilo in birma potrebuje.

Naša spletna poročna trgovina vam ponuja na ogled pesto izbiro oblek za krst, obhajilo ter birmo. Vstopite vanjo kar od doma in pobrskajte med našo ponudbo. Izbira je velika. Tu so konfeti, vabila, krstni prtički, sveče, angeli, spominki, albumi, podobice in še marsikaj.