Spoštovani, spletni naslov www.nevesta-gorica.com uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.
Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Nakup, izposoja poročnih oblek

Nevesta in ženin Vajini poti se bosta združili v eno. Čaka vaju veliko priprav, zato smo za vaju pripravili ponudbo; vse na enem mestu. Prijazno vabljena v našo poročno trgovino Boutique Nevesta, kjer vaju čaka velika izbira ženskih poročnih oblek priznanih modnih oblikovalcev. Ženske poročne obleke so izdelane iz vrhunskih materialov prijetnih na dotik, v nežnih barvnih tonih in linijah, katere poudarijo vašo ženskost. V poročni trgovini Boutique Nevesta vam je na voljo nakup in izposoja poročnih oblek. Poročno obleko, ki ste jo izbrala prilagodimo vaši postavi ter se dogovorimo o podrobnostih.

Vsekakor vam pri izbiri svetujemo in vam pomagamo do pravljičnega izgleda. Sprehodite se z nami po spletni izložbi in si oglejte poročne obleke iz naše ponudbe. Več pa vam bomo z veseljem pokazali in povedali, ko nas obiščete v Boutique Nevesta v Novi Gorici.

 

Akcije

Trenutno ni akcij